Pilaf cu pui si ciuperci

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 9 Mar 2011 | 5212 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 2 cesti de orez
  • o ceapa
  • un morcov
  • cateva ciuperci
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu pui si ciuperci:

Spalam si punem la fiert pieptul de pui.

Dupa ce a fiert vom pune oorezul spalat in cateva ape.

Intr-o tigaie cu putin ulei vom pune ceapa taiata marunt, morcovul dat pe razatoare si icupercile taiate marunt si le lasam sa se inmoaie, dupa care le vom pune peste orez si pieptul de pui.

Lasam sa fiarba impreuna. iar la sfarsit vom condimenta dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Drob din piept de pui si ciuperci